marți, 14 februarie 2012

Avionul care a aterizat dupa 50 de ani

Cel mai mare mister din istoria aviatiei face inconjurul lumii , fara ca cineva sa poata explica ce s-a intamplat cu adevarat . Este vorba despre un avion cu pasageri la bord care a disparut de pe radar in 1946 si a aterizat in America de Sud 50 de ani mai tarziu .

In avion totul ramasese intact , doar oamenii s-au transformat in schelete , potrivit presei straine , citate de Cotidianul .

Ce s-a intamplat de fapt ?

Un avion cu pasageri a fost dat disparut in anul 1946 , in timpul unui zbor de la Rio de Janeiro catre Havanna . De atunci nimeni nu a stiut nimic despre acest avion , care disparuse intr-un mod inexplicabil ! Surpriza de proportii a venit atunci cand acelasi avion a aterizat 50 de ani mai tarziu , in anul 1993 , pe un aeroport din Bogota , Columbia .

Avionul cu o inscriptie foarte veche , din Panoir  Do Brasil , a aparut deasupra aeroportului Bogota si a inceput aterizarea , fara acordul personalului aeroportului , care a incercat in zadar sa opreasca aterizarea avionului necunoscut . In acelasi timp se pregatea sa aterizeze o alta aeronava , insa s-a putut evita ciocnirea in ultima clipa gratie manevrelor abile ale capitanului Anthony Bolard in varsta de 54 de ani .

Personalul aeroportului din Bogota a deschis usile , insa a descoperit un tablou de cosmar : in interiorul avionului se aflau numai schelete . Dupa ce au fost examinate , scheletele au fost duse la un spital militar pentru a fi examinate . Avionul a fost parcat intr-un hangar bine pazit , in care accesul era strict interzis .

Desi cei 36 de pasageri se transformasera in schelete , in interiorul avionului Lockheed Constellation totul era intact . Dupa 50 de ani , la bordul avionului s-au gasit cesti de cafea calda si tigari aprinse marca Old Gold , demult disparute . Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei de 21 septembrie 1946 , care nu erau ingalbenite de vreme si miroseau inca a tipar . Expertii recunosc faptul ca se afla in fata unui mister care cu greu va putea fi rezolvat vreodata .

Unde a fost avionul pana acum ?

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este urmatoarea : unde a fost avionul timp de 50 de ani ? Tot ce se cunoaste clar este numarul de zbor al avionului , 348 , aeroportul de unde a decolat si destinatia .

Un grup de experti cerceteaza acest caz , in frunte cu cercetatorul in domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez . Ea sustine ca ar putea fi vorba despre o deplasare in timp , avansand chiar ideea ca pasagerii au murit in urma unui posibil contact cu extraterstrii .

Daca se elimina ipoteza unui contact cu extraterestrii , atunci ar fi posibil ca avionul sa fi intrat intr-un gol de timp . Numai ca in aceasta situatie , oamenii ar fi trebuit sa ramana in viata . Apoi , ar fi trebuit sa aiba exact aceeasi varsta pe care o aveau la decolarea care a avut loc in anul 1946 .

Asadar , teoria cat de cat viabila este aceea ca avionul a fost "sechestrat"  de extraterestrii . Si asta datorita faptului ca avionul era plin de schelete , iar curelele de siguranta erau inca nedesfacute . In conditiile in care extraterestrii pot executa operatiuni mult mai complexe si mai avansate decat ale noastre , in special datorita tehnologiilor avansate pe care se presupune ca le detin , atunci s-ar putea explica si de ce avionul  s-a intors pe Pamant dupa 50 de ani , dintr-un loc necunoscut .

Sursa : mondonews.ro

Mai exista si o emisiune realizata de catre cei de la Crime Time tot despre subiectul acesta pe care o puteti viziona aici ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu